Halo 3 ODST


  • Kategória: Xbox 360
  • Gyártó: Microsoft


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 2000 Ft    1 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Az FPS-ek egyik legjobbja, a Halo sorozat újabb epizóddal bõvült. 
Ez az elsõ olyan rész, ahol nem a szuperkatona Master Chief a fõszereplõ. Az új fõhõs Rookie, az Orbital Drop Shock Trooper osztag tagja; feladata, hogy megtalálja a Covenantok támadása után eltűnt társait. 
Új fõhõs, új képességek. El kell búcsúznunk Master Chief energiapajzsától, emberfeletti gyorsaságától és hatalmas ugrásaitól, és meg kell tanulnunk használni az ODST páncél képességeit. A leghasznosabb egyértelműen a VISR: a sisakunkba épített kijelzõn jól láthatjuk ellenfeleink helyzetét, és a pályán elszórt fegyvereket. A játékmenet ezúttal sokkal taktikusabb, csendesebb stílusra épül - a frontális támadások tízbõl kilencszer Game Over felirattal végzõdnek; helyette a meglepetésszerű támadás a célravezetõ. 

Sztorimód: A több szálon futó történet közben biztos, hogy nem fogsz unatkozni. Keresd meg eltűnt társaidat New Mombasaban, és elevenítsd fel a korábbi összecsapásokat! De vigyázz, csak magadra számíthatsz... 
ODST páncél: Az új páncél másfajta játékmenetet kíván meg, mint a Spartan-ruha. Kerülj az ellenfél háta mögé, és lepd meg õket egy-két jól irányzott gránáttal! 
Online multiplayer: 24 teljesen eltérõ térkép várja a játékosokat, az új játékmód, a Firefight pedig garantálja a kihívást még a veterán Halo-rajongók számára is.