Borderlands The Pre-Sequel!


  • Kategória: Xbox 360
  • Gyártó: 2K Games


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 0 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Használt

Ára: 0 Ft    2 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Egy különleges folytatással, de sokkal inkább mellékszállal gazdagodik a Borderlands-sorozat, aminek köszönhetően az első és a második rész közötti eseményeket ismerhetjük meg

A Borderlands The Pre-Sequel! érdekessége az lesz, hogy Handsome Jack alattvalójaként kell érvényesülnünk a kissé bohókás történetben, amelyben csatlakozik hozzánk Claptrap, a mókás robot, valamint Athena, akit annak idején az első részt bővítő Armory of General Knoxx DLC-ben ismerhettünk meg. Az alkotás természetesen mind az élmény, mind az alapvető játékmenet tekintetében azt kínálja, mint közvetlen elődei, avagy egy kooperatív módra kiélezett FPS/RPG-t, amelyben nemcsak hatalmas akciók és szabadon bejárható területek, hanem sajátos humorbombák és képregényes grafikai megoldások is várnak ránk a számtalan egyéb jellegzetesség mellett.

Természetesen mindez nem jelenti azt, hogy a Borderlands The Pre-Sequel! nem kínál újdonságokat, hiszen már az érdekessé teszi a végeredményt, hogy Handsome Jack oldalán harcolunk, plusz a játékban az O2 és a súlytalanság állapotának megjelenésével egészen új értelmet nyernek a csaták. Ugyanis míg korábban csak a számtalan módon fejleszthető és alakítható fegyverek, valamint az ügyesség és a bajtársakkal való kooperáció jelentették egy bevetés sikerét, addig ezúttal már olyan emberfeletti képességeink is lesznek, mint amilyen például a földbe csapódás vagy a dupla ugrás, amelyek sokkal taktikusabbá és változatosabbá teszik az ütközeteket.