F1 2014


  • Kategória: Xbox 360
  • Gyártó: Codemasters


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 4 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Idén sem hagyja új F1-es játék nélkül a száguldó cirkusz rajongóit a Codemasters, ezáltal a F1 2014-nek köszönhetően ismét átélhetik a fanatikusok az aktuális évad eseményeit, amelyeket természetesen saját kedvük szerint meg is változtathatnak majd.

A F1 2014-ben rengeteg újdonság várja a rajongókat, ezáltal a fejlesztők frissítették és alaposan finomították is az előző részben megismert játékmenetet. Ebből kifolyólag aktualizálásra kerültek az autók külső és belső jellemzői, valamint a szabályok, de javítottak a vezetési modellen és a nehézségi szinten is. Ennek hála nemcsak a haladó játékosok, hanem a kezdők is azonnal felvehetik a ritmust, így már nemcsak az egyjátékos módban, hanem a többjátékos versenyek során is részük lesz nem kevés sikerélményben.

Természetesen ez még nem minden! A F1 2014-ben ugyanis teljes egészében frissítésre és aktualizálásra került az évad minden sajátossága és változása, ezáltal az új pilótákat, az autókat, valamint az istállókat ért módosulások is megtalálhatók a játékban. Mindezt ráadásul idén is szemkápráztató grafikával és hihetetlen, már-már szimulátoros részletességgel alkotta meg a Codemasters – egyenesen a sportág legnagyobb rajongóinak!