Halo Wars


  • Kategória: Xbox 360
  • Gyártó: Microsoft


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 2 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Kevesen tudják, hogy a Halo eredetileg valós idejû stratégiai játéknak készült. Ebbõl késõbb lett FPS, és a többi már történelem. Ám az eredeti elképzelés az Ensemble Studios-nak köszönhetõen valósággá vált, itt van ugyanis a Halo Wars, amely a népszerû univerzumban játszódó stratégiai játék (RTS). A Halo Wars története a lövöldözõs játékok elõtti idõre viszi vissza a játékosokat, és az emberiség elsõ nagy háborúját dolgozza fel a Covenant ellen. A Spirit of Fire ûrhajó által szállított UNSC hadsereget irányíthatod a gonosz földönkívüliek ellen. A játék eseményei vezetnek késõbb az elsõ Halo történéseihez. A küzdelemben Serina, egy mesterséges intelligencia segít. Legendás UNSC egységeket, Warthog-okat, Skorpió tankokat, és még sok mást is legyárthatsz és irányíthatsz, mindnek speciális képességei is vannak.

  • A harcmezõkön elszórva találhatóak Forerunner technológiák is. Ha ezeket megtalálod, használhatod õket az ellenség legyõzéséhez. A kampányon kívül helyet foglaló Skirmish módban a Covenant erõket is irányíthatod. Grunt-ok, Elite-ek, Ghost-ok, sõt, még Scarab tankok is bevethetõk az emberi haderõk ellen. Ez a játék azoknak a stratégáknak nyújt sikerélményt, akik nem ijednek meg a kihívásoktól, és nagy nyomás alatt is hideg fejjel tudnak gyors döntéseket hozni.
     
  • A Halo Wars kifejezetten az Xbox 360 konzolra lett tervezve, így kezelése is egyszerû, és az egész játék jól irányítható az Xbox 360 irányítóval. A játék többnyire könnyen elérhetõ körkörös menüket használ az egységek gyártásához, míg a parancsok kiadása, az egységek kiválasztása is le lett egyszerûsítve. A játékmenet úgy lett kialakítva, hogy konzolra ideális legyen, mégse veszítsen semmit mélységébõl és taktikusságából. Minden egységnek van ellenszere, és mindenkinél van erõsebb, legyen az akár szárazföldi, vízi vagy légi egység.
     
  • A játék kampány módját erõs, a Halo univerzumba jól illõ történet görgeti tovább. Ha pedig elveszni látszik a harc, bevetheted az emberek legerõsebb katonáit, a híres Spartan egységeket, akik erejüknek és különleges képességeiknek hála megfordíthatják a harcok menetét.