The Amazing Spider-Man 2


  • Kategória: Xbox 360
  • Gyártó: Activision


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 0 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Peter Parker legújabb mozifilmes kalandjait követően az ott megismert történetet élhetjük át a The Amazing Spider-Man 2-ben, de ezúttal interaktív formában, aminek köszönhetően sokkal több és lényegesen izgalmasabb kaland vár majd ránk a Marvel-univerzumban.

Pókember bőrébe bújva eredünk Ben bácsikánk gyilkosa után, miközben megverekszünk a szuperhős ősi ellenfeleivel, és szabadon fedezzük fel New York városát, aminek köszönhetően a főküldetések mellett opcionális feladatokat is vállalhatunk, amelyekkel alaposabban belefolyhatunk a játék alvilágába.

A The Amazing Spider-Man 2-ben egyébiránt a végtelen szabadság mellett a harcok kapják majd a főszerepet, amelyek során mi dönthetjük el, hogy inkább a csendes lopakodást választjuk ellenfeleink likvidálásához, vagy magabiztosan rúgjuk rájuk az ajtót. Válasszuk bármelyik utat is, Pókember különleges képességeit és akrobatikus mozdulatait minden esetben kihasználhatjuk, aminek köszönhetően igazán színes és változatos összecsapások várnak ránk.