Pro Evolution Soccer 2014  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 4 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Idén sem marad ellenfél nélkül a FIFA 14, lévén a Konami rendkívül sikeres focis sorozata, avagy a Pro Evolution Soccer is új évaddal gyarapodik, sőt, a PES 2014 a kiadó elmondása szerint idén nem kisebb célt szeretne megvalósítani, minthogy lesöpörje a színről a nagy riválist.

A játék ezt elsődlegesen azzal szeretné elérni, hogy a Metal Gear Solid-sorozatot is megalkotó játékguru, avagy Hideo Kojima grafikus motorját (FOX Engine) használták fel ahhoz, hogy minden eddiginél szebb és részletesebb látványvilág táruljon elénk a PES 2014-ben, ami természetesen realisztikusabb játékélményt és jobban kidolgozott játékmenetet is eredményezett.

Az új grafikus motornak köszönhetően ugyanis a PES 2014-ben nem csak a küllem, hanem a fizika is alaposan megváltozott, így nem csak a focisták kinézete vagy animációi, hanem képességeik és tulajdonságaik is szintet léptek, mondhatni újgenerációssá váltak és sokkal természetesebben mozognak, illetve viselkednek a pályán, arról nem is beszélve, hogy ezzel egyetemben a labda viselkedése is lényegesen valószerűbb lett.

A PES 2014-ben szó szerint forradalmi változásokkal találkozhatunk majd, így átalakításra került az irányítás és a labdavezetés rendszere, amit egy tökéletesített mesterséges intelligencia egészít ki. Ezen felül a fejlesztők még érzelmekkel, mondhatni szívvel is ellátták a játékosokat, akiknek ezúttal már a moráljára is oda kell figyelnünk, hiszen hazai pályán, otthoni közönség előtt sokkal szívesebben játszanak majd, mint idegenben, de a klub morálját emelheti a gólszerzés vagy néhány éles helyzet is, amelyek mind-mind befolyásolják a meccsek kimenetelét és a játékélményt.

  • Az új grafikus motornak köszönhetően minden eddiginél szebb és részletesebb élmény vár rád a PES 2014-ben!
  • Alkosd meg saját csapatod vagy válaszd ki kedvenceidet, indulj barátságos mérkőzéseken vagy teljesíts egy egész bajnokságot!
  • Éld át a PES 2014 élményét egyedül vagy oszd meg másokkal is a többjátékos módnak köszönhetően!
  • A világ legrealisztikusabb futball-szimulátora vár rád!