Dragon Age 2


  • Kategória: Xbox 360
  • Gyártó: Electronic Arts


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 3000 Ft    1 500 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A kritikusok által is nagyra értékelt Dragon Age Origins folytatása, amelyben a szegény menekült Hawke bõrébe bújsz, aki folyamatosan szerez magának dicsõséget és gazdagságot. Ám mielõtt mindezt megszerezhetné az út, amit be kell járnia az ellenségei vérével lesz kikövezve. A történet ezáltal még epikusabb.
A fõhõs útja azonban távolról sem olyan egyszerû, mint amilyennek elsõ hallásra tûnik. Az már ismert, hogy a bajnok múltját titkok és talányok fedik, amik miatt meglepõ fordulatokra számíthatsz a játék során. A játék menetét nagyban befolyásolja, milyen döntéseket fogsz hozni a döntéshelyzetekben, vagy, hogy mit fogsz tenni, hogyan oldod meg a helyzeteket. Nagy hatása van, ha jószívû vagy, de ha kegyetlen módon oldod meg az adódó szituációkat az is befolyásolja a történet alakulását.
A változások a kalandorokat is érintik. Ha a csoport valamelyik tagja megharagszik, az még nem jelenti, hogy azonnal ki is lép a csoportból, hanem épp ellenkezõleg, jobban fog igyekezni, hogy bizonyítsa a képességeit. A párbeszédek is jelentõs mértékben javultak a  rajongóit megörvendezteti majd, hogy az egyes akkori eseményeket ezúttal más szemszögbõl fogják majd látni. Az újoncoknak sincs félnivalójuk, hogy számukra a történet érthetetlen vagy átláthatatlan lesz. Épp ellenkezõleg! A korábban említett flashbackeknek köszönhetõen õk is érteni fogják mi is áll a háttérben.