Creed Rise to Glory VR Boxing  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 8 000 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Használt

Ára: 11 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


 

Válj bajnokká

Kapaszkodj fel a bokszvilág ranglétráján egy kinetikus bokszszimulátorban, melyet az alapoktól PlayStation VR platformra fejlesztettek.                                         

 

Ütős PS VR-élmény

Tedd próbára a testedet és lelkedet egyaránt a bajnoki cím felé vezető küzdelmes úton a Creed: Rise to Glory című kompetitív bokszjátékban.

Éld át Adonis Creed felemelkedését a szerény kezdetektől a profi meccsekig. Gyakorolj a legendás Rocky Balboával, érezd, ahogy erősödsz, és győzz le egyre keményebb ellenfeleket a legikonikusabb ringekben.

A speciális „Phantom Melee Technology” jóvoltából valódi, lendületes ökölharcban lehet részed a jó reagálású irányítás („Responsive Control”) és a virtuális állóképesség („Virtual Stamina”) funkciók segítségével, amelyek minden ütést élethűvé tesznek.

Képes vagy rá, hogy elnyerd a bajnoki címet?

 

Főbb jellemzők

  • Filmszerű stílus 
    Éld át a címmeccsek izgalmát és hangulatát a profi MC-k, az aktívan reagáló közönség és a nyers vizuális effektusok segítségével. Pumpáld fel magad dinamikus zene és ikonikus témák kíséretében, és légy mindig a történet középpontjában a ring sarkában játszódó filmszerű képsorok és kiütési animációk jóvoltából.
  • Feszes és jó reagálású harcmechanika 
    Kóstolj bele a VR-közelharcba, amely az ütések és a kapott pofonok valódi hatásait utánozza. A tested és az avatar minden ütésnél szétválik egymástól, de mindig megvan az esélyed a folytatásra, ha felveszed a karakter harci állását, illetve odaszaladsz az elterült harcosodhoz.
  • Többféle játékmód 
    Küzdj a saját stílusodban. Éld át Adonis Creed felemelkedését karriermódban, vagy hozz létre játéktermi stílusú gálameccseket többféle ellenféllel szemben, különböző helyszíneken az Exhibition Mode segítségével.