Aegis of Earth Protonovus Assault  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 4 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Vár Rád egy igazán epikus és páratlanul izgalmas poszt-apokaliptikus élmény az Aegis of Earth: Protonovus Assault során! Csatlakozz a Föld elpusztítása után túlélni próbáló emberiséghez, akiknek minden nap szembe kell nézniük mindazokkal a kihívásokkal és veszélyekkel, melyet a saját botorságuk eredményezett. Vedd át öt város irányítását, hogy leszámolhassatok az emberiség létét fenyegető borzasztó lényekkel és békében élhessetek!

Az Aegis of Earth: Protonovus Assault egy egészen újfajta poszt-apokaliptikus kihívásra invitál, melyben most megmutathatod taktikai és harci érzékedet is az emberi faj megmenekülésének érdekében.

A pusztulás után fennmaradt néhány nagyváros most Téged vár, hogy irányítás alá vedd. Kimberley, Medina, Norilszk, Mitaka és Washington egyaránt biztonságossá válhatnak, ha megfelelően irányítasz. A városok négy körgyűrűre oszlanak, melyeket ha megfelelően forgatsz, valamint csatasorba állíthatod hadseregeiket is, így felveheted a harcok a megszállókkal és leszámolhatsz velük örökre.

  • Egy megkapó történet egyedi játékmenettel, melyben Te lehetsz a hős
  • Mentsd meg a világot a pusztító élőlényektől
  • Vedd át az irányítást, hogy megmenekülhessen az emberiség