Nacon Revolution Pro Controller  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 15 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Szerezd meg az előnyt versenytársaiddal szemben a teljesen testreszabható Nacon Revolution Pro 2 kontrollerrel, amely ötvözi az eSport funkciókat és irányítást, hogy könnyebben tudj alkalmazkodni a kompetitív játékstílusokhoz. Most személyreszabhatod az összes irányítási lehetőséget, hogy lenyűgöző pontossággal és precizitással küzdhess meg a legkeményebb ellenfelekkel.

Halálbiztos analóg karok — A Nacon Revolution Pro kontrollerének egyik központi eleme, a különleges jobb oldali analóg kar, amelynek magassága és dőlésszöge úgy lett kialakítva, hogy maximális pontosságot biztosítson. A domborúbb, szélesebb fej biztosítja a precíz mozdulatokat akkor is, amikor a meccs legizgalmasabb szakaszához érkezel, és amikor a legnagyobb nyomás van rajtad. A PC-s alkalmazás segítségével pedig személyre szabhatod, hogyan reagáljanak az analóg karok. A jobb analóg kar körül látható LED fény színe folyamatosan jelzi neked, hogy a kontroller két üzemmódja közül éppen melyiket használod!

Profi D-pad — A D-pad négy extra nagy szárnyból áll, hogy vakon is ösztönösen tájékozódhass rajta az irányok között, és az analóg karról történő váltás is zökkenőmentesen történjen az összecsapások hevében. Ez a nyolc irányú irányválasztó igazán jól használható bármilyen verekedős játékhoz, valódi előnyt nyújtva.

Érintőpanel — A DUALSHOCK 4 kontrollernél megszokott Touch Padról sem kell lemondanod, hiszen a Nacon Revolution Pro Controller egy PlayStationös piktogramokkal díszített érintőpanelt is tartalmaz, ráadásul az Option és a Share gomb is a megszokott helyen található.

Egyedileg beállítható analóg karok — A ravaszok és a vállgombok tökéletesen beleolvadnak a dizájnba, hogy még gyorsabban reagálhass a játékban zajló történésekre. A PC-s alkalmazás segítségével saját szájízedre szabhatod a ravaszok érzékenységét, illetve reakcióinak módját.

Leszerelhető USB kábel — A Nacon Revolution Pro Controller egy 3 méteres USB kábellel használható, ami közvetlenül a PS4 USB-portjához csatlakozik. Mivel egy kontrollernek életciklusa során rengeteg viszontagságot kell kibírnia, ezért egy Revolution Pro úgy került megtervezésre, hogy a kábel elválasztható legyen a kontrollertől. A fémből készült csatlakozóval bármikor visszatekerhető rá, megkönnyítve a szállítást és a kábel megóvását.

Makrók — A Revolution Pro hátulján négy extra gomb is található, amivel a makrók segítségével extra opciókat állíthatsz be a játékokhoz - például gombkombinációkat.

PlayStation 4 és Windows 7, Windows 8, valamint Windows 10 kompatibilis.