STRIX PRO Gaming Headset • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 0 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Játékhoz optimalizált headset 60 mm-es, neodímium-mágneses hangsugárzókkal, 90%-os környezetizaj-elnyomással, PC, Mac, PS4 és okoseszköz-kompatibilitással

 • Mennydörgő, 60 mm-es hangsugárzók –Precíz pozicionálás és magával ragadó játékaudio
 • A környezeti zajok szűrése – Tiszta kommunikáció játék közben
 • Többplatformos rugalmasság – Kompatibilis PC-kkel, Macekkel, PS4-gyel, okostelefonokkal és táblagépekkel
 • Összehajtható fülpárnák – Utazásbarát kialakítás

 

 

Engedje szabadjára játékos ösztöneit

Az ókori rómaiak és görögök nyelvén baglyot jelentő Strix a legélesebb hallásra és látásra utal. A Strixszel a környezet érezhető: a legapróbb mozdulatok is észlelhetők és lehet rájuk reagálni. A Strix a végletekig kiélezett túlélést jelenti. A Strix a játékosok totemállata, ahogy a miénk is.

 

Élesítse hallását

 

A Strix Próban 60 milliméters neodímium mágneses hangsugárzók találhatók a legütősebb basszusokhoz és a pontos, hű hangvisszaadáshoz. Nem kell többé bosszankodni a csapattársak mechanikus billentyűzetének hangja miatt sem: a környezetizaj-elnyomási (ENC) technológia intelligens módon kiszűri a zajok több mint 90 százalékát. Szerelje fel magát a Strix Próval és vadássza le az összes ellenfelét.

A játékban
ELMERÜLVE
 
Mennydörgő, 60 mm-es neodímium mágneses hangsugárzók

Ha még sose érezte a 60 mm-es neodímium mágneses hangsugárzók erejét, akkor tegyen egy próbát a Strix Próval – a páratlanul ütős basszusok és magával ragadó hangélmény nagyon meggyőző tud lenni. Játék közben minden puskalövés hallható, és az ellenségeket már a lépéseik zaja lebuktatja. Zenehallgatásnál pedig legyen az stadionban dübörgő rockzene, tiszta emberi beszéd vagy éppen a filmek hangsávja, mind teljesen élethűnek fog hangzani.

 

Játék 
fantasztikus tisztasággal
 
A környezeti zaj több mint 90 százalékának szűrése

Az árammal USB-ről ellátott kis varázsdobozban található egy beépített mikrofon, amely aktívan észleli és ellensúlyozza az olyan környezeti zajokat1, mint például a beszéd vagy a mechanikus billentyűzeten gépelés, hogy a csapattársakat ne zavarják a játékost körülvevő zajok.

Játék
TÖBB 
platformon
 
Csatlakozás PC-hez és Machez
PC-kkel és Macekkel is működik...

A Strix Próval nem kell aggódni a kompatibilitás miatt, hiszen szinte minden készülékkel képes együttműködni. A vezérlődobozhoz 1,5 méteres hosszabbítókábel tartozik, külön fejhallgató- és mikrofoncsatlakozókkal, a tökéletes PC-s és Mac-es kompatibilitás biztosításához.

Csatlakozás PS4-hez, okostelefonokhoz és táblagépekhez
…és akár konzolokhoz, okostelefonokhoz és táblagépekhez

A Strix Pro tökéletes választás okostelefonokhoz, táblagépekhez és PlayStation® 4-hez is, a négypólusú, 3,5 milliméteres kombinált audio/mikrofon csatlakozóval. Csak dugja be az okos készülékbe, és máris kényelmesen tarthatja a kapcsolatot a családdal és az ismerősökkel útközben is, vagy játszhat PlayStation® 4-gyel. Kutatásaink szerint az 1,2 méteres vezeték a legjobb a mobil használathoz és a PlayStation® 4 joystickjához – elég hosszú, de hogy épp ne legyenek felesleges csomók és hurkok!

 

 

Játék mindenütt
 
Utazóbarát, összehajtható kialakítás

Az összehajtogatható kialakítás révén a fülpárnák laposan kifektethetők, így remekül elcsomagolható és szállítható a LAN-partykra vagy versenyekre. A levehető mikrofonkart könnyű leszedni utazáshoz és tároláshoz. A mindössze 320 grammot nyomó Strix Pro rendkívül jól hordozható és különlegesen kényelmesen hordható.

1 A környezetizaj-elnyomási (ENC) funkció aktiválásához USB-n keresztül kell csatlakoztatni a fejhallgatót. Az ENC teljesítményt az ASUS laborjában ellenőriztük és mértük, a tényleges teljesítmény a zajforrás távolságától, a szoba méretétől, az elhelyezéstől és egyéb tényezőktől függően változhat.

 

Headphones

 • Csatlakozó
  3,5 mm-es csatlakozó, audio/mikrofon kombinált
  3,5 mm-es csatlakozó Audio/mic separate
  3,5 mm-es csatlakozó unique 5-pole

General Info

 • Platform
  PC
  MAC
  Mobile device
  PlayStation® 4

Headphones

 • Hangszóró
  Hangszóró átmérője: 60 mm
  Hangsugárzó anyaga : neodímium mágnes
 • Impedancia
  32 Ohm
 • Frekvenciaátvitel (fejhallgató)
  20 ~ 20000 Hz
 • Érzékenység (fejhallgató)
  Fejhallgató érzékenysége: 98 dB

Microphone

 • Pick-up Pattern
  Mikrofonrúd:
  Egyirányú
 • Frekvenciaválasz
  Microphone boom:
  50 ~ 16000 Hz
 • Érzékenység
  Microphone boom:
  Fejhallgató érzékenysége: -40 dB

General Info

 • Vezeték
  Fonott kábel (1,2 m headset-kábel + 1,5 m vezérlődoboz-kábel = 2,7 m (max.)
 • Vezetékhossz
  2.7 méter
 • Súly
  320 g
 • Tartozékok
  Vezérlődoboz (külön 3,5 mm-es audio/mikrofoncsatlakozókkal)
  Mobil adapter (A típus)
  Mobil adapter (B típus)
  Quick Start kézikönyv
 • Megjegyzés
  A környezeti zajt szűrő (ENC) technológia a zajok több mint 90 százalékát kiküszöböli a játék közbeni tiszta beszélgetéshez.