Call of Duty Roads to Victory


  • Kategória: PSP
  • Gyártó: Activision


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 2 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A harmadik részben újfent a szövetséges erők hadjáratainak közepébe kerülünk, s az amerikaiakkal, a britekkel illetve az oroszokkal együttműködve kell szembeszállnunk Hitler seregével. Az új epizódban ismét lesz lövöldözés kétszázzal, de hatástalanítunk majd csapdákat és bombákat is - lássuk pontokba szedve, hogy mi vár a konzol-tulajdonosokra a jövőben. 
Ezúttal minden tárgynak saját fizikája van - ha egy doboz fából készült vagy gyengébb fémből, az ott megbújó németeket akár azon a bizonyos dobozon keresztül is lelőhetjük. Ha mi esetleg botor módon efféle tárgy mögött lapulunk, ellenfeleink ugyanúgy szétszedhetnek minket ily módon. 
Taktikázás szinte Brothers in Arms-módra megkerülhetjük az ellenséges katonákat, vagy akár olyan testrészükön is meglőhetjük őket, hogy ne haljanak a sérülésbe bele, mégse tudjanak fegyvert ragadni. 
Rengeteg, változatos csata vár majd ránk ismét lesznek tankos küldetések, továbbá játszhatunk majd ejtőernyősként vagy SAS kommandósként is. 
24 fős multiplayer kerül a Call of Duty 3-ba. Természetesen most is rengeteg játékmód lesz majd, sok-sok választható kaszttal. Járművek az új rész többjátékos játékában is lesznek tankok, jeepek, motorok oldalkocsival.