Left Alive Day One Edition  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 3 000 FtÁllapot: Használt

Ára: 2 500 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Harcolj a túlélésért egy könyörtelen világban, amelynek lakosságát soha véget nem érő háborúk tizedelik – itt a Square Enix új, akciódús lövöldözős játéka.
 
Veterán játékfejlesztők – Toshifumi Nabeshima (rendező, Armored Core sorozat), Yoji Shinkawa (Kojima Productions, a Metal Gear Solid sorozat karaktertervezője) és Takayuki Yanase (mechtervező, Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X) – közösen hozták létre a Left Alive sötét, kegyetlen világát.
 
A Left Alive a túlélés történetét meséli el három különböző főszereplő szemszögéből, a háború sújtotta Novo Slava 2127-es megszállása idején. Tapasztald meg a gépek hatalmas erőfölényét az emberekkel szemben, amint állig felfegyverzett seregekkel, fegyveres járművekkel és gigászi mechekkel nézel szembe.
 
Tapasztald meg a gépek hatalmas erőfölényét az emberekkel szemben, amint állig felfegyverzett seregekkel, fegyveres járművekkel és gigászi mechekkel nézel szembe.
 
Ismerd meg a háború teljes háttértörténetét három különböző karakter szemszögéből. Ahogy haladsz a játékban, különböző cselekményszálakat fedezhetsz fel, amelyek mindegyike kemény, sokszor halálos következményekkel járó döntésekre kényszerít.