Devil May Cry 5  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 6 000 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Használt

Ára: 5 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A démonok felemelkedése

Dante, Nero és néhány teljesen új hős összefog a Devil May Cry új, következő generációs élményében.

Régi barátok, új, halálos fenyegetés

A jellegzetes, magas fordulatszámon pörgő stílusos akció és másvilági karakterek új fejezetet nyitnak a Devil May Cry történetében, amely már elérhető PS4-konzolodon is.
A veterán rendező, Hideaki Itsuno vezetésével újra összeállt az eredeti trilógia fejlesztőcsapata, hogy megalkossák a tökéletes történetet, a stílusos látványt és a minden korábbinál gyorsabb ütközeteket.
 
Hosszú évek teltek el, mióta a pokol légiói az emberi világba merészkedtek, azonban a démonok új támadást indítottak, így az emberiség minden reménye három magányos, sokat látott démonvadászban van.
 
A sors és a bosszúvágy hozta össze őket: a démonvadászoknak belső csatáikat kell megvívniuk először, hogy legyen esélyük a túlélésre.
 
 

Fő funkciók

Mély, intenzív csata

Fejleszd karakteredet és fegyvereidet, kapcsolj össze hihetetlen kombinációkat, intézd el stílusosan ellenségeid, hiszen így bónuszjutalmakhoz juthatsz.

 

Három különleges karakter

Gyakorold be a sorozat két veteránja, Nero és Dante gyökeresen eltérő játékstílusát, és ne feledkezz meg az új, rejtélyes „V” karakterről se.

 

 

Egy drámai új történet

Red Grave City városát megszállták a démonok: Nero egy ördögien gonosz új démonnal száll szembe, míg Dante-t a bosszúvágy fűti testvére árulása miatt.