New Nintendo 3DS XL Solgaleo and Lunala Edition  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 0 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Lépj be a szemüveg nélküli 3D világába a New Nintendo 3DS XL segítségével! A Nintendo hatalmas sikernek örvendő masinájának legfrissebb kiadása mindent tartalmaz, amit egy kézikonzoltól el lehet várni. Hála a fejlesztett hardvernek lehetségessé vált olyan erőigényes címek futtatása, mint a Xenoblade Chronicles 3D, a jobb oldalon található extra analóg gomb és a plusz két felső ravasz pedig a 3 dimenziós játékok irányításában jelent hatalmas segítséget.  

Emellett a New Nintendo 3DS XL-ben lévő hatalmas képernyő segít kihozni a látványból a maximumot, a fejlesztett 3D technológia miatt pedig sokkal nagyobb betekintési szöggel rendelkezik a gép, melynek köszönhetően immár közlekedési eszközökön is bátran fel lehet húzni maximumra a térhatást. Minden idők egyik legerősebb játékfelhozatala csak arra vár, hogy felfedezd, legyen szó platformerről, RPG-ről vagy partyjátékról - a New Nintendo 3DS XL nem fog csalódást okozni!

Ez a Pokémon Sun / Pokémon Moon tiszteletére megjelent gépcsomag egy különleges festésű Solgaleo és Lunala New Nintendo 3DS XL gépet tartalmaz, a hozzá tartozó 4 GB-os SD kártyával összecsomagolva.

 

A csomag tartalma:

- New Nintendo 3DS XL kézikonzol speciális Solgaleo és Lunala festéssel 

- 4 GB méretű micro-SD kártya 

- érintőceruza