Dissidia Final Fantasy NT  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 3 000 FtÁllapot: Új

Ára: 4 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A FINAL FANTASY sorozat elmúlt 30 évének legendás karakterei csapnak össze a széria ikonikus helyszínein ebben a minden tekintetben egyedülálló, csapat alapú verekedős játékban.

A Square Enix bemutatja a KOEI TECMO GAMES fejlesztőcsapat, a Team NINJA közreműködésével készülő üdítően új, csapat alapú verekedős játékát, a DISSIDIA FINAL FANTASY NT-t!

A gördülékeny játékmenetet és a FINAL FANTASY sorozat elmúlt 30 évének karaktereit és lélegzetelállító világait egyesítő DISSIDIA FINAL FANTASY NT üdvözöl minden játékost az internetes csatatéren egy teljesen új stílusú kompetitív játékélménnyel.

Válassz több mint 20 legendás karakter közül és vívj 3-3 ellen harcokat az arénában. Idézz meg közismert lényeket, mint Ifrit, Shiva és Odin, majd urald a harcot, vagy épp fordítsd meg a végkimenetelét.

Jellemzők

• Egyedi 3-3 elleni aréna harcok – Alakíts csapatot és küzdj meg egy másikkal az egész pályán keresztül. A stratégiák és taktikák itt biztosan kifizetődnek, hiszen a csapatként való együttműködés a győzelem kulcsa.

• Minden ami FINAL FANTASY – Több mint 20 játszható FINAL FANTASY legenda. Több mint 10 ikonikus aréna. Megidézhető legendás lények. Ez a végső tisztelgés a 30 éves FINAL FANTASY előtt.

• Játékmódok mindenkinek – Akár egyedül, akár másokkal játszol, minden alkalomra találsz játékmódot. Kompetitív online harcok, testreszabható lobbik csak barátoknak, offline mód, gyakorló mód.

• Minél többet harcolsz, annál többet nyersz – Minden küzdelem után a játékos tapasztalati pontokat és gilt kap, amiket új képességekre és karaktere testreszabására fordíthat.

• Csak a bátrak maradnak talpon – A bravery harcrendszer a verekedős műfaj sokkal mélyebb és módszeresebb megközelítését teszi lehetővé, elválasztva a szerencsét a tudástól. A győzelem bravery pontok gyűjtésével, majd kritikus HP csapások bevetésével érhető el.