Sony PlayStation 3 Super Slim 12GB  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 25 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Az új PlayStation 3 modell teljes belső átalakításon ment keresztül, így a gép súlya az első 60 GB-os PS3 modellhez képest a felével, a jelenlegi modellhez képest pedig 20-25 %-kal lett könnyebb. Az új design elcsúsztatható fedelet kapott, a lemezeket itt kell majd a konzolba helyezni.

A PlayStation 3 a Sony harmadik asztali konzolgépe (videójátékot lejátszó elektronikai eszköze), amelynek legelső változata 2007 tavaszán jelent meg Európában. A gép kezdetben magas árával és igen komoly multimédiás képességeivel, beépített Blu-Ray lejátszójával vált híressé. A Sony természetesen az elmúlt években sokat megtett azért, hogy a gép ára egyre elfogadhatóbbá váljon, az újabb modellek pedig rendre csökkentett hőtermeléssel és fogyasztással rendelkeztek. A gépből 2009-ben megjelent egy Slim változat, ami mostanra széles körben elterjedt, és a legjobb PlayStation 3-as verzió, kis mérettel, alacsony fogyasztással és olcsó kiszerelésekkel, ám a mostani Super Slim névre keresztelt kiadás még ezt is felülmúlja!

A PlayStation 3 "HD" konzol, vagyis a legszebb képet akkor nyújtja a gép a tévénk számára, ha a kijelzőnk támogatja vagy a 720p, vagy az 1080p üzemmódokat. A játékok döntő többsége, ahogyan a rivális HD konzol esetében is, úgy itt is 720p-s, így ezen az üzemmódon láthatjuk általában a legtermészetesebb formáját a játékoknak - de akadnak valódi, 1080p-ben is bámulatosan kinézetű játékok. A PlayStation 3 2006. novemberi megjelenése óta a számos fejlesztőnek és kiadónak köszönhetően több mint 3300 Blu-Ray alapú játék jelent meg világszerte, melyet a PS one® classics sorozattal, valamint az ingyenes demó játékokkal együtt 4100 letölthető játék egészített ki.

A Playstation 3 extra szolgáltatásai:

Ma már egy játékkonzolt természetesen nem csak játékra tudunk használni: Rengeteg alkalmazás és applikáció áll rendelkezésünkre már az első bekapcsoláskor is:
- Beépített Minimax és AXN online filmtár - természetesen magyar nyelven (a választott régiónak magyarnak kell lennie)
- HD felbontásra optimalizált Youtube applikáció - Profilhoz köthető, akár mobiloddal is összeszinkronizálhatod: így az okostelefonodon elindított videót teljes HD-ban is élvezheted Playstationod támogatásával!
- A PS3 magában hordozza a Singstart! - Egy ideje minden Playstation 3 dedikált Singstar appal kerül a boltok polcaira. A legjobb azonban, hogy az alkalmazás nem csak Singstar mikrofonokkal működik: használhatod saját mikrofonodat, vagy a Playstation Eye kamera mikrofonját, de akár okostelefonoddal (összeszinkronizálva a Playstation 3-addal) is énekelhetsz! Dalokat a Singstoreban találsz, ahol több száz minőségi nóta vár RÁD!