Gran Turismo 6  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 5000 Ft    2 500 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Amit Xbox-konzolokon a Forza jelent a rajongóknak, azt a PlayStation játékgépeken a Gran Turismo neve alatt ismerhetjük, hiszen alighanem a masina legjobb és legrealisztikusabb exkluzív verseny-szimulátorát köszönthetjük a sorozat képében, méghozzá immáron hatodik alkalommal.

A Gran Turismo neve évek óta egyet jelent a minőséggel, valamint a rendkívül valószerű verseny-szimulációval, ebből pedig a legújabb felvonás keretein belül sem engedett a Polyphony Digital fejlesztőcsapata, akik megalkották a kurrens generáció legjobb és legambiciózusabb autós játékát.

A Gran Turismo 6 betöltésével ugyanis minden eddiginél realisztikusabb vezetési modellel találkozunk, aminek köszönhetően szinte valóban úgy érezzük majd, mintha a kezeink alatt szabadulnának el a valóságban is létező sportautók megszámlálhatatlan lóerői. A játékban rengeteg autómárka legjobb típusainak volánjai mögé pattanhatunk be, de nem csak a legújabb izomautók, hanem a klasszikus modellek is megtalálhatók lesznek a felhozatalban.

A fejlesztők nagy gondot fordítottak arra, hogy a különféle kocsik ne csak külsőleg és a műszerfalat tekintve különbözzenek egymástól, hanem sajátos tulajdonságaik is megmaradjanak, így ahány verdába pattanunk, tulajdonképpen annyiféle élmény is vár ránk a több mint 30 versenypályán, amelyek kivétel nélkül létező helyszínek valósághű másainak tekinthetők.

A Gran Turismo 6 ezen felül hatalmas figyelmet szentel a közösségi funkcióknak is, így például már számítógépről, vagy egy szimpla okostelefonról és táblagépről is beszélgethetünk a GT-közösség tagjaival, de megtekinthetjük saját képernyőmentéseinket, sőt videóinkat is.

  • Ismerd meg te is a valaha készült legrealisztikusabb autó-szimulátort!
  • A sorozatnak köszönhetően rengeteg amatőr pilótából vált már profi versenyző! Talán te lehetsz a következő!
  • Több száz valóban létező, és sajátos tulajdonságokkal rendelkező autó, valamint harminc pálya vár rád!
  • Változatos játékmódok, rengeteg közösségi funkció és sok-sok száguldás, kizárólag PlayStation 3 konzolon!