Mario & Luigi Dream Team Bros  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 8000 Ft    4 000 FtÁllapot: Használt

Ára: 3 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Mario & Luigi sorozat negyedik epizódjában a Pi’illo szigeteken nyaral Princess Peach és a díszes kis csapat. Dr Snoozemore (a sziget tulajdonosa) azonban eltűnik, ráadásul Peach-et elrabolja az álomvilágból érkező denevérkirály, Antasma! Marionak is be kell lépnie az álom-univerzumba a folyton szundikáló testvére segítségével, akinek az agya egy hullámhosszon jár Pi’illo lakosaival. Marioéknak nem csak fejtörőkkel és ellenfelekkel kell szembenéznie, hanem Luigi saját képzeletével is, hogy sikerre vigyék a küldetést!

 Pi’illo világát járva a testvérpárnak kombinálnia kell a klasszikus, egymást segítő Bros. mozdulataikat, az álomföldön viszont Luigi álom-ereje segíti Mariót. A Luiginari Works segítségével Mario különleges módokon léphet interakcióba a világgal. Ha Luigi bajszát, vagy orrát megpiszkáljuk az alsó képernyőn, az Mario előrejutását segítheti az álomvilágban. A csatákban is másképp alakulnak a szerepek; itt a Bros mozdulatok helyett Luiginary támadásokkal színesíthetjük a küzdelmet. Seregnyi Luigi segítheti Mariot a csata hevében, például egy óriási labda formát alkotva. A 3DS kijelzője extrán kiemelt szerephez jut, hogy a teret és az ellenfeleket megfelelően tudjuk a küzdelmek során felmérni.

 A csaták után klasszikus XP alapú rendszerben fejleszthetjük hőseinket, a szintlépések során pedig különböző attribútumaikat is javíthatjuk. A Stache és Badge rendszer is megjelenik a játékban, amit már korábbról ismerhetnek a sorozat rajongói.