Resident Evil 4  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 5 000 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Új

Ára: 6 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Resident Evil 4-ben Leon S. Kennedy-nek, az amerikai kormányügynöknek egy misztikus szekta, a Los Illuminados nyomába kell erednie, miután azok elrabolják az elnök lányát. Leon útja egy európai faluba vezet, ahol elképzelhetetlen rémségekbe fut, miközben megpróbálja felgöngyölíteni a misztikus ügy szálait.

Az intenzív, zsigeri harcokra kiélezett epizód a Resident Evil saga azon fejezete, amely forradalmasította a legendás széria játékmenetét. A Resident Evil 4 tömve van hátborzongató, akciódús, tömeges összecsapásokkal, melyek révén ebben az epizódban találhatók meg a sorozat meghatalmasabb, legintenzívebb csatajelenetei.

 

Jellemzők

Legendás látványvilág – A Resident Evil 4 lenyűgöző látványvilággal és művészeti stílussal

„Separate Ways” epilógus – Játssz Ada Wongként abban az öt extra fejezetben, melyek a történetet egy teljesen új oldalról mutatják be!

Megnyitható kosztümök – Szerezz meg egyedi öltözeteket a karaktered számára, mint például Leon R.P.D. egyenruháját, vagy Ashley középkori páncélját

Mercenaries játékmód – Egy új, különleges játékmód, ahol olyan rajongói kedvenceket irányítva szállhatsz szembe a hordákban érkező ellenfelekkel, mint Wesker vagy épp Hunk