Medal of Honor Limited Edition  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 0 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Medal of Honor valószerűen mutatja be a modern hadviselést az Afganisztánban zajló háború élharcosai , az 1. lépcsős csapásmérők szemszögéből. Ezek azelitkatonák alig pár százan vannak, és eleven precíziós harceszközökként használhatók: náluk többet senki sem tud az erőszak hatékony alkalmazásáról. Több mint 2 millió katona, pilóta és tengerészgyalogos visel egyenruhát. Ezek közül 50.000 tartozik a  Special Operations Command parancsnoksága alá, de a  Tier 1operátorok őket is túlszárnyalják. Számuk csak párszázra becsülhető. Ők a háború élő, lélegző precíziós műszerei, az erőszak alkalmazásának szakértői. Az új Medal of Honor -t a Tier 1 Operátorok inspirálták és a játék fejlesztésében is közreműködtek. A csomag tartalma:
  • MP -7 - Az 1. lépcsős csapásmérők különleges fegyvere. Pehelykönnyű és rendkívüli tűzgyorsaságú; lövedékei a testpáncélt is átütik. Kezes, akár egy pisztoly, de egy karabély megbízhatóságával semlegesíti a célpontokat.
  • TOZ194 és 870MCS rohampuskák - azonnali hozzáférés e megsemmisítő erejű közelharceszközökhöz
  • A különleges erők álcaruhája - Ha magukra öltik, a játékosok könnyebben beleolvadnak környezetükbe, és hatékonyan meg is különböztetik magukat az egyszerű bakáktól.