Final Fantasy XIV A Realm Reborn  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 4000 Ft    2 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Kalandozz barátaiddal egy vadonatúj FINAL FANTASY világban!

A JRPG specialista Square Enix által jegyzett, számtalan különböző felvonást megélt Final Fantasy-széria nemrég az MMORPG-játékok frontján próbálkozott, most pedig ismét a PlayStation 3 tulajdonosokat invitálja Hydaelyn lenyűgöző világába. A FFXIV: A Realm Reborn javítások egész hadát szállítja le az alapjátékban fellelhető tartalomhoz képest. A PS3-játékosok immáron vadiúj grafikus motorral és kézenfekvőbb irányítási formulákat használhatnak, de persze több új tartalmi bővítés is érte a szoftvert.

A játék alapjai természetesen változatlanok maradtak, így a program alapköveinek számító építőelemek ismerősek lehetnek bármelyik másik MMORPG alkotásból: karakterünk megalkotása után azonnal elkezdhetjük felfedezni Hydaelyn hatalmas és nyílt világát, miközben harcolunk és ezáltal fejlődünk, továbbá megismerünk sok más játékost, akik szintén online kapcsolódva kalandoznak. A játék rendkívül érdekes és egyedi jellemzője, hogy a PS3 és a PC tulajdonosok cross-platform játékban, közösen kalandozhatnak!

 
Jellemzők:
 
- Cross-platform játék – Kalandozz barátaiddal egy epikus FINAL FANTASY játékban, ahol a PC és PS3 tulajdonosok együtt játszanak.
 
- Páncél rendszer – Az egyedi páncél rendszer segítségével bármikor és bárhol kasztot válthatsz: felszerelésed lecserélésével válthatsz a 19 osztály között.
 
- Az Ősök (Primals) – Az Ősök Eorzea döbbenetes erejű ellenfelei, melyek legyőzése hihetetlen kincsekkel jár azok számára, akik föléjük kerekednek. Az Ősök téged és társaid is támogathatják a harcokban.
 
- Final Fantasy örökség – Egy rendkívül gazdag FINAL FANTASY történet legjobb elemeivel találkozhatsz: chocobok és muggle-k (összes Final Fantasy), Kristály Torony, Magitek Páncél, Cait Sith és Limit Break (ez utóbbiak FFVII).
 
- Teljesen aktív idő elemek – Tapasztalj meg teljesen dinamikus eseményeket a F.A.T.E. rendszer segítségével. Vegyél részt nyílt világú eseményekben és alakítsd a körülötted lévő világot!
 

Az MMORPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 30 napos előfizetést is magában foglal, melynek letelte után az online szolgáltatás előfizetését meg kell hosszabbítani!