Dead Island Riptide Complete Edition  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 5 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Folytatódik a vakációba nem illő, horror filmbe viszont annál inkább passzoló trópusi kirándulás!

A Dead Island: Riptide cselekménye ott folytatódik, ahol az előző rész abba maradt. Miután a főhősök legyőzték a szuperzombivá változott militáns vezetőt, Ryder White-ot, egy helikopterrel elhagyták a halálos szigetet abban a reményben, hogy soha többet nem kell átélniük a megelevenedett rémálmot. A remények persze gyorsan tovafoszlanak, ugyanis a trópusokon tomboló viharos szelek tovább szállították a halálos vírust, megfertőzve annak a hajónak a legénységét, ahol utazásuk végén menedéket találtak. Hőseinknek ismét szembe kell szállniuk a vérszomjas zombihordákkal, különböző fő- és mellékfeladatokat kell elvégezniük, hogy újfent képesek legyenek túlélni a terrort. 

A Dead Island Riptide a szerepjátékos, többjátékos, ko-op és akció elemek tökéletes elegyével szegezi a játékost a képernyő elé. Építve a korábbi epizód sikereire, és továbbfejlesztve azt, ami abban a legjobb volt, a Dead Island Riptide ismét több millió játékos kedvence lehet.

A Dead Island Riptide fogja azt, ami elődjének erőssége volt, és rengeteg újdonsággal ruházza fel azt. Az új kommunikációs lehetőségekkel, többfajta zombival, új fegyverjártassági rendszerrel és még sok egyéb mással, egy különleges túlélő élmény részesei lehetnek a rajongók és azok is, akik számára új ez a világ.

  • -  Új játszható karakter

  • -  Új járművek: csónakok

  • -  Új kommunikációs lehetőségek

  • -  Új zombik, és felfedezendő területek

  • -  Új fejleszthető képességek