Saints Row IV Game of the Century Edition


  • Kategória: Xbox 360
  • Gyártó: THQ Nordic


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 4000 Ft    2 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Saints Row IV ™ Game of the Century Edition kétségtelenül a valaha készült legelborultabb játék legbővebb kiadása.

A Szentek ismét a figyelem középpontjába kerültek, de ezúttal nem közönséges bűnözőkként állnak a rivaldafényben, hanem valódi hazafiakként! Hogy megszabaduljanak eddigi botrányos imidzsüktől, a Szentek vezetője eldöntötte, hogy versenybe száll az Amerikai Egyesült Államok legmagasabb posztjáért… és nyert! Most ő az USA elnöke…

Minden tökéletes lehetne: a költségvetési hiány eltűnt, a világéhezés megszüntetésre került, a „table dance” pedig már egy sikeresen bevezetett olimpiai sportág. De az ünneprontók ezúttal sincsenek túl messze, a Zin névre hallgató idegenek birodalma megtámadja a Földet, a Szentek pedig egy bizarr Steelport szimulációba kerülnek. Az idegenek célja ezzel a virtuális Steelporttal eredetileg az volt, hogy megtörjék a Szentek akaratát, de ehhez a Szenteknek is lesz pár szava!

A Saints Row IV a Szenteket az elképzelhetetlen mértékű pusztítás eszközévé tévő idegen fegyverek és technológiák armadáját adja a játékosok kezébe. A Supermant is féltékennyé tevő különleges képességek birtokában célunk nem lehet más, mint az emberiség felszabadítása az idegenek Zinyak névre hallgató vezetőjének uralma alól. A Szentek a sorozat legkirályabb részében képességeikkel épületeket ugorhatnak át, versenyautókat előzhetnek le futás közben, vagy ellenségeiket a telekinézis segítségével a levegőbe repíthetik.

A Szenteken a sor, hogy bevégezzék a legszentebb küldetést, és megmentsék a Földet. Ez a banda nem arrogáns, önjelölt politikusokból áll, hanem a bolygó legveszélyesebb férfijait én nőit tömöríti. A túlpörgetett akció és a kibővített testreszabási lehetőségek, valamint a sorozatra jellemző egyedi humor a Saints Row IV-et a sorozat legjobb tagjává teszi.

A tényleg mindent tartalmazó Saints Row IV kollekcióban az alapjáték mellett több mint 20 DLC csomagot találunk, köztük az „Enter the Dominatrix” küldetéscsomagot” és az exkluzív „Merica fegyvert” is.

Van, amikor egy Az Év Játéka Kiadás önmagában nem elég, főleg, ha a világ leghatalmasabb emberéről van szó. Nem volt más választásunk, mint hogy a legőrültebb Saints Row játék előtt egy olyan kiadással tisztelegjünk, mely méltó hozzá: így született meg a Saints Row IV Game of the Century Edition (Saints Row IV Az Évszázad Játéka Kiadás).

Tartalmazza a nagysikerű Saints Row IV alapjátékot és mind a 28 DLC-t, beleértve a vadonatúj és exkluzív Merica fegyvert.

TERMÉKJELLEMZŐK

·         Mind a 28 eddig megjelent DLC

·         Nagyobb szabadság, több fegyver, bővebb testreszabási lehetőségek

·         Bújj az Amerikai Egyesült Államok elnökének bőrébe, és harcolj az idegenek inváziója ellen Steelportban

·         Túlpörgetett akció szupererőkkel!

·         Kétfős kooperatív kampány, drop-in/drop-out funkciókkal

TARTALOM

·         Saints Row IV alapjáték

·         Az összes Saints Row IV DLC, összesen több mint 50$ értékben
(Commander-in-Chief Pack, Online Pass, Volition Comics Pack, Saints Row IV Season Pass, The Rectifier, Executive Privilege Pack, Brady Games Pack, Grass Roots Pack, Presidential Pack, Dubstep Gun (Remix) Pack, Wild West Pack, GAT V Pack, The Super Saints Pack, Pirate's Booty Pack, Thank You Pack, Element of Destruction Pack, Zinyak Attack Pack, Hey Ash, Whatcha Playin’? Pack, Anime Pack, Stone Age Pack, Bling Bling Pack, Reverse Cosplay Pack, GameStop Warped Weapon Challenge, Game On, College Daze, Merica Gun.)

·         „Enter the Dominatrix” küldetéscsomag: Az Enter the Dominatrix az eredeti, elvetett SR3 kiegészítő hajmeresztő és vad poénjait fedi fel. A Dominatrix átvette a hatalmat Steelport felett, és csak a Szentek állíthatják meg, mielőtt minden embert egy virtuális börtönbe zár! A „kulisszák mögött” kommentárral súlyosbított DLC-ben néhány közönség kedvenc karakter visszatérésének is tanúi lehetünk. 

·         „How the Saints Save Christmas” küldetéscsomag: A Télapó a szimuláció foglya, a Szentek Scrooge-hoz hasonló főnöke képtelen eleget összegyűteni a karácsony szelleméből, hogy megmentse. Képesek a Szentek arra, hogy főnöküknek segítsenek megtalálni az ünnep valódi értelmét? Egy igazi, családi karácsonyi klasszikus.