WWE 12


  • Kategória: Xbox 360
  • Gyártó: THQ Nordic


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 4 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


A WWE rövidítésre pankráció-rajongók millióinak csillan fel a szeme, és nem is hiába a legújabb játékfeldolgozás, a WWE 12 minden téren felülmúlja az előzőeket!Látványos mozdulatok, brutális befejező mozdulatok és gyakran a ringen kívül zajló harcok - a pankráció lényege gyakorlatilag ennyiben össze is foglalható. Valójában persze jóval árnyaltabb sportág, melyet szigorú szabályok kötnek, de ettől még kétségtelenül a leglátványosabb küzdősportok egyike. Ez szerencsére a játékra is elmondható - a valósághű karakteranimációknak és mozdulatoknak hála olyan, mintha csak egy élő közvetítést néznél!A sorozat közkedvelt játékmódjai is új köntösben térnek vissza, így például WWE Universe módban új véletlenszerű eseményekkel találhatod szembe magad, Road to WrestleMania módban pedig újabb híres pankrátorok karrierjét követheted végig.

Lehetőségek:

Dynamic Comebacks: Ha vesztésre állsz, egy villámgyors támadás-sorozattal lepheted meg ellenfeledet, majd egy kivégzéssel megfordíthatod a mérkőzés állását!

Továbfejlesztett AI: Az ellenfelek mesterséges intelligenciája teljes átdolgozáson esett át, ezáltal valósághűbben viselkednek, mint valaha!