Fallout 4 Limited Steelbook Edition


  • Kategória: Xbox One
  • Gyártó: Bethesda


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Új

Ára: 0 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Használt

Ára: 0 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Bethesda Game Studios, a Fallout 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim díjnyertes alkotói üdvözölnek a Fallout 4 világában, amely valaha készült legambiciózusabb játékuk, és a nyílt világú gaming következő generációja.

Teljes szabadság

Szabadon eldöntheted, hogy mit teszel egy hatalmas, nyitott világban, amelyben a helyszínek, szereplők és küldetések százai várnak rád. Csatlakozz a hatalomért viaskodó csoportok valemelyikéhez, vagy próbálkozz egyedül – tiéd a választás.


Saját S.P.E.C.I.A.L karakter

A S.P.E.C.I.A.L. szereplőrendszerrel az lehetsz, aki csak akarsz. Több száz perk közül választhatsz a megerősített páncélzattól kezdve a karizmatikus meggyőzőképességig, és saját játékstílust alakíthatsz ki.


Gyűjts és építkezz!

Gyűjtsd össze, fejleszd tovább és építsd fel a több ezer elem bármelyikét a valaha látott legfejlettebb építkezési rendszerben! A fegyverek, a páncélzat és az ételek csak a kezdet – akár egy egész települést is felépíthetsz és irányíthatsz.


Erőszak és V.A.T.S.!

A pörgős első és harmadik személyű harc akár le is lassítható az új, dinamikus Vault-Tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.) célzórendszerrel, amellyel a támadások kiválasztása után mozifilmként szemlélheted a vérontást.


Elképesztően valósághű grafika

A vadonatúj, következő generációs grafikai és megvilágítási motor eddig soha nem látott hűséggel kelti életre a Fallout világát. Hihetetlen dinamikus részletességgel van kidolgozva az összes helyszín – a Nemzetközösség letarolt erdőitől Boston romjaiig.