Rory McIlroy PGA Tour


  • Kategória: Xbox One
  • Gyártó: Electronic Arts


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Új

Ára: 0 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Használt

Ára: 3 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Rory McIlroy PGA Tour személyében egy kiváló sportjátékot köszönthetnek a golfsport szerelmesei. Az újgenerációs konzolok által biztosított teljesítmény kimagasló látványt, tökéletesen modellezett fizikát és számos olyan extra tulajdonságot biztosít a szoftvernek, amelyre korábban nem volt lehetőségük a fejlesztőknek. A játék vizuális oldaláért a Battlefield 4-ben megismert Frostbite 3 motor felel, ennek köszönhetően pedig igazán elsőrangú képet fest a program vizuális oldala.

Az EA SPORTS Rory McIlroy PGA TOUR igazán korlátok nélküli golfot kínál, olyan élményt, amelyre még nem volt példa. Pazar való világbeli pályák és epikus fantáziapályák állnak rendelkezésre, így a játékosok nemcsak kedvenc helyszíneiknek legvalósághűbb mását tapasztalhatják meg, de teljesen új helyszíneket is felfedezhetnek.

A teljes menet betöltésének segítségével korlátlan lehetőség tárul fel, hiszen az egyik lyuktól a másikig zöld vagy nulla a várakozási idő. Tapasztald meg a golf következő generációját, és játssz, ahol szeretnél, amikor szeretnél, ahogy csak szeretnél.