Call of Duty Ghosts Limited Steelbook Edition


  • Kategória: Xbox One
  • Gyártó: Activision


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 0 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Idén sem marad el a megszokott, év végén érkező virtuális háború, amelyet az Activision gondozásában megjelenő, kritikus elismerések egész sorát magáénak tudó Call of Duty-széria biztosítja a játékosok millió számára. A Call of Duty: Ghosts a sorozat első igazi nextgen epizódja, mely amellett, hogy immáron becélozza mind a PlayStation 4 és az Xbox One játékosokat, nem hagyja parlagon a leköszönő konzolgeneráció hatalmas felhasználóbázisát sem.

Call of Duty: Ghost eseményei az egykori, még egységben lévő Egyesült Államok mára a darabjaira szétesett és háborúk helyszínévé váló romjain játszódik. A nemzetet veszélyeztető, a társadalmat nyomorában tovább sanyargató elnyomók uralmának egy ex-zsoldosokból, különleges kiképzéssel bíró elit katonákból és harcászati specialistákból álló csoport, a Ghosts osztag kíván véget vetni.

Az Inifinty Ward az új grafikus motor és az egyjátékos kampány tartalmi újításain felül az anyag közkedvelt multiplayer módjában is temérdek meglepetést tartogat. A leginkább említésre méltó ezek közül a dinamikus hadszínterek megjelenése lesz. Az összecsapások során a pályák folyamatosan változnak, a robbanásoknak köszönhetően épületek rogynak össze, fedezékek omlanak le vagy éppen új búvóhelyek keletkeznek.