Metro 2033 Redux  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 4 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


2013-ban a világot egy apokaliptikus esemény pusztította el, mely szinte kiirtotta a teljes emberiséget, a Föld felszínét pedig mérgező pusztasággá változtatta. Egy maroknyi túlélő a moszkvai metró mélyén keresett menedéket, az emberiség pedig egy új, sötét korszakba süllyedt. A 2033-as évet írjuk. Egy egész generáció született és nőtt fel a föld alatt, ostromlott metróállomás-városaik pedig a túlélésért küzdenek – egymással, és az odakint rájuk leső mutáns borzalmakkal.

Te vagy Artyom, aki a ’tűz’ előtti utolsó napokban született, de már a föld alatt nevelkedett. Miközben soha nem merészkedtél túl városod határain, egy végzetes esemény következtében arra kényszerülsz, hogy egy kétségbeesett küldetésre indulj a metróhálózat szíve felé, és figyelmeztesd az emberiség megmaradt tagjait a közelgő szörnyű veszélyre. De vajon meg fognak hallgatni? Ahelyett, hogy vállvetve néznének szembe a rettenettel, a Metro frakciói a hatalomért – mely jelen esetben a D6 katonai bunkereiben rejlő végső pusztító eszköz – harcolnak. Egy polgárháború készül, mely örökre eltörölheti az emberiséget a Föld színéről.

Metro 2033 Redux egy utazásra visz a metró alatti elfeledett katakombáktól egészen a fenti, elhagyatott pusztaságig, ahol tetteid határozzák meg az emberiség sorsát.

A konzolok tulajdonosai első alkalommal csodálhatják meg a 60FPS-el futó, folyamatos játékmenetet és a legkorszerűbb látványt, mely egykor csak a csúcs PC-s hardverekkel rendelkezők kiváltsága volt.

A sorozattal ismerkedők egy tartalmas csomagban tapasztalhatják a minden idők legjobb történet-alapú shooterei közé tartozó két játékot: egy epikus kalandként, mely egyesíti í túlélő-horrorok izgalmait a felfedezéssel, a taktikus harccal és a lopakodással.

Az eredeti játékok rajongói pedig alig fognak ráismerni a Metro egyedi világára, melyet az új világítás, fizika, dinamikus időjárási hatások, valamint a számos játékmenetet érintő fejlesztések és új funkciók alakítanak át gyökeresen.

Metro 2033 Redux megkapta az elismert folytatás, a ‘Metro: Last Light’ összes fejlesztését és javítását – számos egyéb mellett a kiváló mesterséges intelligenciát és irányítást, az animációkat, és a fegyverkezelést. Mindkét kampány profitál a vadonatúj közelharci animációkból, a képességből, hogy közvetlenül ellenőrizhesd órádat és lőszeredet, valamint az új, a teljes testre kiterjedő játékos-animációkból.

Akik jobban kedvelték a ‘Metro 2033’ inkább a túlélő-horrorokra hajazó játékmenetét mindkét kampányt lejátszhatják a ‘Survival’ játékstílusban is, mely egy vészterhes, lassú küzdelem a túlélésért. Azoknak, akik inkább a ‘Metro: Last Light’ akciódús játékmenetében érezték otthon magukat a ‘Spartan’ játékstílust javasoljuk, melyben Artyom egy sor erőteljes harci képesség birtokosa.

A legendás, a kihívások és az immerzió új szintjét kíváló Ranger móddal és az összes eddig megjelent DLC-vel kiegészülve a Metro Redux több mint 50 órányi AAA FPS játékélményt kínál, hihetetlen áron.

- Szállj alá a moszkvai metróba – szemléld meg a játéktörténelem egyik leghangulatosabb világát, melyet a következő generációs, 60FPS-en futó lenyűgöző képi világ kelt életre

- Dacolj az orosz apokalipszis borzalmaival – vedd fel gázmaszkodat, és használd az egyedi készítésű fegyverek arzenálját, miközben a halálos mutánsok, emberi ellenfelek, és a félelmetes környezet jelentette fenyegetéssel nézel szembe.

 Újralkotva és remaszterelve a következő generációra – az összes eddigi letölthető tartalommal, új módokkal és funkciókkal és számtalan, a játékmenetet érintő javítással ez a kritikailag sikeres sorozat legteljesebb kiadása, melyet a rajongók és a sorozattal csak most ismerkedők egyaránt élvezhetnek

- Két egyedi játékstílus: ‘Spartan’ és ‘Survival’ – játszd a kampányt, mint egy lassan kibontakozó túlélő horrort, vagy vesd magad azonnal a mélyébe egy Spartan Ranger harci képességeivel a két egyedi játékmód közül választva

- Visszatér a legendás Ranger mód – elég bátor vagy a rettegett Ranger módhoz? A HUD és felhasználói interfész nélküli, halálosabb harchoz és a korlátozott erőforrásokhoz, melyek a legteljesebb játékélményt nyújtják?