Assassins Creed Chronicles


  • Kategória: Xbox One
  • Gyártó: Ubisoft


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 4 000 Ft

A termék elfogyott!
Állapot: Új

Ára: 5 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Az Assassin's Creed Chronicles egy különálló, 2.5D-s platformjáték, melynenek mindhárom epizódja egyfajta mellékágként tekinthető az Assassin’s Creed Sagában. A China alcímmmel rendelkező rész főszereplője az Ezio Auditore da Firenze által kiképzett Shao Jun, aki a játékban a kínai, 14. századi asszaszin testvériség utolsó életben maradt tagja. A csomagban helyet kaptak még a Russia és az India alcímmel rendelkező részek is, melyek, ahogy a nevük is mutatják, merőben új helyszínekre kalauzolják a játékost.

Assassin’s Creed Chronicles: China - Sao Jun, Ezio Auditore da Firenze legendás olasz asszaszin kiképzéséről hazatér, hogy bosszút álljon a Nyolc Tigris nevű templomos csoporton, akik kiirtották a kínai testvériséget.

Assassin’s Creed Chronicles: India - Légy részese a Szikh Birodalom és a Brit Kelet Indiai társaság háborújának és állítsd meg a városba érkező rejtélyes templomosokat.

Assassin’s Creed Chronicles: Russia – Az 1918-as Októberi forradalom borzalmai elől családját menekítő Nikolaj Orvelov igyekszik mihamarabb elhagyni a fővárost, de mielőtt ezt megtehetné, még egy utolsó küldetést teljesítenie kell a testvériségnek.