Pure


  • Kategória: Xbox 360
  • Gyártó: Disney Interactive Studios


  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 4000 Ft    2 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Pure és Lego Batman: The Videogame egycsomagban!

Pure

A Black Rock Studios, amely csapatnak a MotoGP 06 és MotoGP 07 játékokat is köszönhetjük, most egy vad, intenzív off-road versenyjátékkal lepi meg a játékosokat. A Pure koncepciója egyszerû: Adott egy hatalmas táj, néhány bivalyerõs quad, és jópár óriási ugrató. Innen már nincs megállás, a Pure a tömény versenyakció, elképesztõ látvánnyal. A játék alapvetõen két részre osztható. Vannak azok a versenyek, ahol csak a helyezés számít, és azok, ahol viszont a trükköket pontozzák.

A Pure nem élethû szimulátor, inkább a látványra és az érzésre helyezi a hangsúlyt. Nem ritkák a többtíz méter magas ugratások, a levegõben pedig elég idõ marad több bonyolult trükk kivitelezésére is. A legegyszerûbb trükköket az "A" gombbal lehet megcsinálni, ezek a trükkök nitrót adnak. Ha elég nitrót szedsz össze, elérhetõvé válnak a "B" gombos, közepesen nehéz mozdulatok, ha pedig még többet, akkor a legnehezebb, de legtöbb pontot érõ "Y" gombos trükkök is megjelennek. A nitrót természetesen gyorsításhoz, és még nagyobb ugratásokhoz lehet felhasználni. Figyelni kell a többi versenyzõre is, mert a helyezés is fontos lehet.

A Pure-ban több hatalmas pályán is küzdhetsz, például Olaszországban, Észak-Amerikában vagy Ausztráliában. Elképesztõ látványt nyújt, ahogy óriási magasságba felugorva siklasz a levegõben. Ilyenkor a hatás kedvéért a zene is elhalkul, és csak a szél süvítését hallod. A karrierversenyek között a keresett pénzbõl alkatrészeket vehetsz a quadodra. Szinte minden módosítható, a motortól és a kerekektõl kezdve a lábtartón és a borítás elemein át egészen a fogantyúkig. Az alkatrészek kihatnak a quad képességeire is, így elõre haladva egyre erõsebb, gyorsabb jármûvekre tehetsz szert, arról nem beszélve, hogy az ugrásaid is egyre nagyobbak lesznek.

A Pure irányítása nem nehéz, egyszerû, de mégsem rugaszkodott el teljesen a valóságtól. A pályák úgy lettek kialakítva, hogy szinte vég nélkül lehessen száguldozni rajtuk, az ugrások utáni leérkezésnél is csak arra kell figyelni, hogy a trükk be legyen fejezve, és a quad egyenesen álljon. Ã?rült, vad szórakozás ez, amely élvonalbeli grafikába és élménybe lett csomagolva.

Lego Batman: The Videogame

A Traveller's Tales fejlesztõcsapat igazán nagyot dobbantott, amikor ötvözte a LEGO építõjáték világát a videojátékok univerzumával. Az ötvözet ereménye ugyanis néhány kiváló mászkálós játék lett, amelyekben jólismert hõsöket irányíthatsz, mindezt LEGO-ból megformázva. Legutóbbi játékuk a LEGO Batman: The Video Game, amelyben a közkedvelt szuperhõst, a Denevérembert irányíthatod kalandjai során.

Batman, és hûséges társa, Robin Gotham City-ben küzdenek a bûnözés ellen. Legádázabb ellenségeik megszöktek a hírhedt arkham-i elmegyógyintézetbõl, és három csoportra oszlottak. Minden csoportot egy-egy ismert rosszfiú vezet. A fõbb ellenségek között van Joker, Harley Quinn, a Macskanõ és Rébusz is. Még Gordon felügyelõt is elkapják egy alkalommal, hogy hõseinknek csapdát állítsanak.

A játékban összesen 30 pályán lehet végigmenni, 15 lesz a jó oldalnak, 15 pedig a rossznak. Ahogy haladsz elõre a játékban, úgy nyílnak meg fokozatosan új pályák és rejtett karakterek. A többtucatnyi rejtett figurára szükséged is lesz, ugyanis különbözõ képességeik vannak, amelyekre szükséged lesz, ha a pályákon található megannyi titkot fel akarod fedezni. Az egyes pályákra érdemes többször is visszamenni, titkok és rejtett helyiségek után kutatva. A helyszínek már jól ismertek a Batman filmekbõl, megtalálható köztük Bruce Wayne otthona, Gotham City utcái, egy jégkrémgyár, kertészeti centrum, és természetesen a város csatornái is.

A karakterek között pedig szinte mindenki feltûnik, aki valamilyen szerepet kapott a filmekben, legyen az fõ- vagy mellékszereplõ. A LEGO Batman: The Video Game kitûnõ szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.