Ninja Gaiden 2  • Készletnformáció: RAKTÁRON
Állapot: Használt

Ára: 4000 Ft    2 000 FtSzállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


Az Xbox konzol egyik leghíresebb, legelismertebb akciójátéka volt a Ninja Gaiden, illetve annak bõvített kiadása, a Ninja Gaiden Black. A fejlesztõ Team Ninja és a sorozat atyja, Tomonobu Itagaki most visszatér, hogy folytassa a szuperképességû ninja, Ryu Hayabusa történetét. Az események az elsõ rész után egy évvel játszódnak. Miután Ryu megment egy CIA ügynöknõt a Fekete Pók ninja klán karmai közül, kiderül, hogy ez az ellenséges klán Ryu falujára tör, hogy ellopják onnan a Démon szobrot. Ryu már nem tudja megakadályozni sem a támadást, sem a szobor ellopását, de Sonia-val, az ügynöknõvel együtt útnak indul a világ körül, hogy megakadályozza annak pusztulását.

A Ninja Gaiden II a sorozat legjobb hagyományait õrzi meg. Ez egy külsõ nézetû akciójáték, amely óriási hangsúlyt fektet a harcra. Ryu egy nagyon akrobatikus képességû ninja, és ezt ki is kell használnia, ha életben akar maradni. A Ninja Gaiden-re jellemzõ az a kihívás, hogy bármelyik alapellenség is halálos veszélyt jelenthet. Egy pillanatra sem lankadhat a figyelmed, ha nem akarsz idõ elõtt elhalálozni. Ryu a játékot behatárolt képességekkel, és viszonylag gyenge fegyverekkel kezdi. Ezeket mind fejleszteni lehet a játék során, illetve Muramasa, a ninja mester boltjában lehet vásárolni új fegyvereket, képességeket, varázslatokat.

A fõhõs olyan dolgokra képes, mint futni és elrugaszkodni a falakról, egyik rúdról a másikra ugrani, vagy akár átfutni a vizen. A történet során be kell utazni a fél világot New York-tól Velencén át Tokyo-ig, a változatos pályákon pedig meg kell találni azokat a taktikákat, amelyekkel a kemény ellenfelek legyõzhetõk.

A harcrendszer sokkal erõszakosabb lett az elsõ részhez képest, ezért ezt a játékot a PEGI csak 18 éven felülieknek ajánja. Ryu különbözõ fegyvereivel képes darabokra szedni áldozatait, végtagjaikat, fejüket levágni, és ehhez látványos speciális hatások társulnak. Mivel az elsõ részt sokan túl nehéznek tartották, a fejlesztõk most egy új, az eddigieknél könnyebb nehézségi fokozatot is raktak a játékba.

A Ninja Gaiden II ettõl függetlenül mindenkinek nagyon komoly kihívás, az ügyességet, a reflexeket, és a koncentrációt maximálisan igénybe vevõ, hatalmas tempójú, látványos akciójáték.