Gears of War 4 Ultimate Edition


  • Kategória: Xbox One
  • Gyártó: Microsoft


  • Készletnformáció: NINCS KÉSZLETEN
Állapot: Használt

Ára: 7 000 Ft

A termék elfogyott!
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1500 Ft

ISMERTETŐ:


 
Az Ultimate Edition változat tartalmazza az alapjátékot, SteelBook® tokot és a Szezonbérletet*. A Gears of War 4 Ultimate Edition megvásárlásával korai hozzáférést kapsz, amivel már október 7-én pénteken elkezdhetsz játszani – négy nappal a hivatalos megjelenés előtt. A Szezonbérlet tartalmazza a Vintage VIP Csomagot, egy évnyi korlátlan térkép hozzáférést, exkluzív korai hozzáférést a VIP lejátszási listához, és hat Gear Csomagot.   Gears of War 4 Ultimate Edition 

Egy újgenerációs Gears, a ko-op következő generációja. 
  Minden idők egyik legsikeresebb videojáték-sorozatának új fejezete kezdődik. Miután épp hogy megmenekül a városát ért támadás elől, JD Fenix és barátai, Kait és Del elindul, hogy megmentsék szeretteiket, és felkutassák az új ellenség forrását.   Ne harcolj egyedül: Élvezd a kétjátékos kooperatív módot osztott képernyőn, Xbox Live-on vagy helyi hálózaton keresztül. A második játékos választhatja Kait vagy Del karakterét. 
Újraértelmezett fedezékrendszeres harc: Új mozdulatok és késes kivégzések teszik a fedezékeket támadási lehetőséggé. 
Brutális új fegyverek: Új fegyverek hihetetlen arzenálja áll rendelkezésre, mint a Buzzkill vagy a Dropshot, amely bármely irányból megkerülheti a fedezékeket, így mindenhonnan fenyegetést jelent. 
Robbanékony Multiplayer: Tedd magad próbára online, új és jól ismert játékmódokban, 60 fps képfrissítés mellett, dedikált szervereken. Új rangrendszer segít a kiegyensúlyozottabb párosításban mindenki számára. 

  
Élvezd a kétjátékos kooperatív módot osztott képernyőn, Xbox Live-on* vagy helyi hálózaton keresztül. Új mozdulatok és késes kivégzések teszik a fedezékeket támadási lehetőséggé. 

Új fegyverek hihetetlen arzenálja áll rendelkezésre, mint a Buzzkill vagy a Dropshot, amely bármely irányból megkerülheti a fedezékeket, így mindenhonnan fenyegetést jelent. 

Tedd magad próbára online, új és jólismert játékmódokban, 60 fps képfrissítés mellett, dedikált szervereken.